روانشناسي

 
 
سوالات مادر داماد در جلسه خواستگاري كه هر عروسي بايد بداند
|

سوالات مادر داماد در خواستگاري از اهميت خاصي برخوردار هستند و به همين دليل بايد از قبل خودتان را براي آن ها آماده كنيد، رابطه مادر شوهر و عروس از داستان هاي قديمي مي باشد كه از زمان هاي قديم بر سر زبان ها افتاده است و به همين دليل ممكن است سوالات مادر داماد از عروس در روز خواستگاري نگراني هايي را ايجاد كند و تا حدودي اين داستان واقعيت دارد.

دليل رفتارها مادرشوهر و عروس ممكن است عدم آگاهي مادر شوهر و عروس نسبت به نحوه رفتار با هم و درك يكديگر باشد و اين مسئله ممكن است اختلاف ها و سوء ظن هايي در هر دو طرف به وجود بياورد و به واسطه همين حس دو طرفه دختر با مجموعه اي از سوالات رو به رو مي شود و هم چنين از طرف مادر شوهر با كنش هايي مواجه خواهد بود در اين مقاله به بررسي سوالاتي كه مادر داماد ممكن است در جلسه خواستگاري از دختر بپرسد رو به رو مي شويم و در اين امر بايد از مشاور قبل از ازدواج كمك بگيريد تا براي همه مراحل آمادگي داشته باشيد.

پيشنهاد مشاور: رابطه با مادر زن يا مادر شوهر+ تست

به طور سنتي هميشه ديده شده كه درگيري هايي بين عروس و مادر شوهر وجود داشته است. البته اين باور هميشه هم غلط نمي باشد و گاهي اوقات وابستگي شوهر به مادر باعث تشديد درگيري مي شود. براي اين كه از ابتدا بتوانيد رابطه خود با مادرشوهرتان را مديريت كنيد اين مقاله را از دست ندهيد و در انتها نظرتان را با ما به اشتراك بگذاريد.

سوالات مادر داماد چه مي تواند باشد؟
نكته اي كه در شب خواستگاري بايد به آن توجه داشت اين است كه مادر داماد در جلسه خواستگاري به رفتار دختر توجه خاصي دارد ممكن است در اين جلسه به صورت مستقيم از دختر سوالاتي نپرسد اما رفتار دختر را زير ذره بين دارد، مادر داماد سعي دارد تا از كوچك ترين حركات دختر نتيجه گيري كند به نظر مادر داماد حتي از چيدن لوازم خانه مي توان در مورد رفتار و اخلاق دختر نظر داد.


سوالات مادر داماد، آيا چيزي براي نگراني وجود دارد؟
اين تعلق خاطر مادر به پسرش مي باشد كه او را نسبت به عروس آينده اش حساس كرده است و به خاطر داشته باشيد كه مردي كه امروز به خواستگاري شما آماده است حاصل شب زنده داري هاي مادرش بوده است و مادر براي بزرگ كردن او زحمت بسياري كشيده است، پس بسيار طبيعي است كه مادر داماد نسبت به شما قدرت نمايي كند و نسبت به پسرش كنترل احساسي داشته باشد.

بنابراين هنگام پاسخ دادن دقت كنيد كه با فكر و آرامش پاسخ دهيد. مي توانيد براي برخي سوالات مكث كرده و فكر كنيد، سوالات زير شامل موضوعاتي مي شود كه ممكن است مادر همسرتان سوال بپرسد ولي ممكن است سوالات متفاوتي در اين موضوعات پرسيده شود بنابراين توصيه مي شود پيش از صحبت با مادر همسرتان در مورد اين موضوعات فكر كنيد.

سوالات مادر داماد از عروس، چرا مي خواهي ازدواج كني؟
يكي از سوالاتي كه ممكن است مادر داماد از شما سوال كند با دلايل ازدواج تان مي باشد و احتمال دارد سوال اولش اين باشد كه چرا پسر او را انتخاب كرده ايد پس از اين كه پاسخ صادقانه اي به او داديد در مورد دلايل ازدواج تان از شما مي پرسد در اين حالت در مورد دلايل ازدواج تان با او صحبت كنيد و بگوييد كه چرا مي خواهيد ازدواج كنيد. اين سوالات مي تواند شامل موارد زير باشد:

به چه دليلي تصميم به ازدواج گرفته اي؟ چه معيارهايي براي ازدواج داشته اي كه با پسر من هماهنگ بوده است؟
آيا ازدواج جزو هدف هاي زندگي شما بوده است؟
آيا تصور مي كني ازدواج كردن زندگي شما را كاملا تغيير مي دهد؟
توجه داشته باشيد كه ارتباط كلامي شما با موضوعات مهمي از اين قبيل رابطه ميان شما را قوي تر مي كند پس سعي كنيد اطلاعات درستي در خصوص انتخاب و انگيزه تان از ازدواج داشته باشيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-سوالات مادر داماد در جلسه خواستگاري كه هر عروسي بايد بداند



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1401/9/15 
زمان : ۰۸
سوالات خواستگاري مذهبي كه بايد از همسر آينده خود بپرسيد
|

سوالات خواستگاري مذهبي. سوالات خواستگاري پناهيان. اعتقادات در خواستگاري. آيا مي خواهيد ايمان همسر آينده خود را بسنجيد؟ مقاله زير را از دست ندهيد.
بسياري از ازدواج‌ها و روابط مختلف وجود دارند كه عليرغم داشتن باورهاي متفاوت، مي‌توانند پيشرفت كنند اما براي مديريت اين روابط نياز به كمك مشاور است و زوجين در زندگي به خصوص در تربيت فرزند حتما مشكلاتي را تجربه خواهند كرد.

در ادامه سوالات مذهبي ذكر شده است كه نشان مي دهد هركدام از شما چه ميزان علاقه مند به مسائل ديني و مذهبي مي باشيد:

خواستگاري مذهبي ني ني سايت
تا چه ميزان حضور خدا را در زندگي خود احساس مي كنيد؟
نظر شما در مورد عبادت روزانه چيست؟
امور مذهبي مانند نماز، روزه چه اهميتي براي شما دارند؟
آيا در جشن هاي مذهبي شركت مي كنيد؟
آخرين بار كي به مسجد رفته ايد؟
ايمان شما چقدر در زندگي شما مهم است؟
از وظايف ديني كدام را جدي تر مي دانيد؟
آيا قران را مطالعه كرده ايد؟
آيا خانواده و دوستان از ايمان شما حمايت مي كنند؟
نظر شما در مورد الكل، رابطه جنسي و مواد مخدر چيست؟
آيا براي شما مهم است كه در شبكه هاي اجتماعي از رابطه خود استوري و پست بگذاريم؟
درك شما از نقش زن در ازدواج چيست؟
خدا چقدر در زندگي شما مهم است؟
برخي از عادت هاي بدي كه روي آن ها كار مي كنيد چيست؟
در مورد رابطه پيش از ازدواج چه نظري داريد؟ به نظر شما آشنايي پيش از ازدواج بايد چگونه باشد؟


خلوص در رابطه براي شما چه معنايي دارد؟
ايمان چگونه بر نحوه زندگي شما تأثير گذاشته است؟
ديدگاه معنوي شما در مورد امور مالي چيست؟
در زندگي بيشتر به چه چيزي علاقه داريد؟
به نظر شما دوستي با جنسيت هاي مختلف سالم است؟ چرا و چرا نه؟
نظر شما در مورد دوستان جنس مخالف چيست؟
نماز چقدر در زندگي شما نقش دارد؟
چقدر در مورد ايماني كه داريد تحقيق كرده ايد؟
كدام ويژگي در افراد ديگر شما را بيشتر آزار مي دهد؟
نظر شما در مورد شيوه تربيت فرزند چيست؟ چه روشي را ترجيح مي دهيد؟
دوستان صميمي شما چقدر روي رفتارتان تاثير مي گذارند؟
تا چه ميزان از زمان روزانه خود را صرف امور مذهبي مي كنيد؟
نظر شما در مورد خودارضايي چيست؟
آيا دوستاني داريد كه در راهي كه هستيد همراهيتان كنند؟
چه پوششي را براي همسر خود مناسب مي دانيد؟
از كدام بخش از برنامه روزانه خود بيشتر متنفر هستيد؟
كدام زوج اطراف خودتان را تحسين مي كنيد؟
آيا چيزي در مورد من وجود دارد كه بخواهيد آن را تغيير دهيد؟
در مورد محل كار همسر خود نظر يا عقيده خاصي داريد؟
سرگرمي هاي شما چيست؟ (فيلم، موسيقي، امور مذهبي، كتاب و غيره)
در مورد روابط با جنس مخالف چه ديدگاهي داريد؟
پوشش مناسب همسرتان از نظر شما چه مي تواند باشد؟
اعتقادات در خواستگاري
برخي ديگر از سوالات بهتراست به صورت كلي پرسيده شود تا فرد متوجه منظور شما نشود و جواب دقيق تري دريافت كنيد، به نمونه سوالاتي كه در ادامه آمده است دقت كنيد:

38. يك روز ايده آل خود را توصيف كنيد.
با اين سوال متوجه مي شويد كه تا چه اندازه به امور دنيوي و الهي مي پردازد، اگر احساس مي كنيد البته سوالات ديگري هم وجود دارد كه در ادامه ذكر مي شود، بنابراين تنها با اين سوال نتيجه گيري اساسي نكنيد.


سوالات خواستگاري مذهبي
39. كارهايي كه دوست داريد قبل از مرگ انجام دهيد چيست؟
اگر در اين ليست سفر به مكه، كربلا يا توبه آمده باشيد مي توانيد نتيجه گيري كنيد كه فرد اعتقادات مذهبي دارد يا حداقل به اين موارد فكر مي كند اما اگر مسائلي مطرح شود مانند وقت گذراني با دوست ها يا غيره ميتوانيد نتيجه گيري كنيد كه اعتقادات مذهبي ضعيف تري دارد ولي باز هم براي نتيجه گيري اساسي زود است.

منبع:كانون مشاوران ايران-سوالات خواستگاري مذهبي كه بايد از همسر آينده خود بپرسيد



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1401/6/26 
زمان : ۱۳
سوالات قبل از ازدواج تبيان | مجموعه كامل
|

قديمي ها هميشه ميگفتند ازدواج مثل هندوانه در بسته است بدين معني كه تا وارد آن نشوي و زندگي مشترك را تجربه نكني نمي تواني در مورد آن نظر بدهيد. البته امروزه بسياري از زوجين به شناخت كافي پيش از ازدواج مي رسند و ديگر نيازي نيست آن را مانند يك هندوانه در بسته ببينند. اين شناخت با جلسات مشاوره، سوالات قبل از ازدواج تبيان ، شناخت خانواده ها و موارد ديگر كه در اين مقاله به آن پرداخته شده است حاصل مي شود.

سوالات قبل از ازدواج
مجموعه سوالاتي كه در ادامه طراحي شده است به شما نشان مي دهد كه چگونه و با چه سوالاتي مي توانيد اطلاعات كاملي را پيش از ازدواج به دست بياوريد. براي استفاده بهتر مي توانيد سوالات ضروري را يادداشت كنيد و در جلسات آشنايي آن ها را مطرح كنيد.

اهداف مشترك
ازدواج يعني تشكيل زندگي مشترك در اين زمينه هدف مشترك اهميت زيادي دارد. هدف مشترك به شغل يا كار ربطي ندارد به طور مثال اگر هدف فرد تحصيل در كشور خارجي باشد بايد با كسي ازدواج كند كه به مهاجرت علاقه داشته باشد. حتما پيش از ازدواج آرزوها و روياهاي خود را مطرح كنيد تا در آينده به مشكل برنخوريد.

سوالسوالات قبل از ازدواج تبيان ، اعتماد
به ياد داشته باشيد كه هر دروغي بخشي از اعتماد را از بين مي برد آيا تاكنون به شما دروغ گفته است؟ آيا تاكنون احساس كرده ايد كه واقعيت را پنهان مي كند؟ در آينده هر اتفاقي مي تواند شما را به ياد دروغ هاي او بيندازد و زندگي را براي شما تيره و تلخ كند.

سوالات قبل از ازدواج از دختر، در مورد تربيت بچه
صحبت در مورد بچه موضوع تكراري است ولي زوجين بايد در مورد تعداد، تربيت و تفكرشان در مورد بچه صحبت كنند.

اين تصور كه بعد از ازدواج مي توانيد در مورد بچه حرف بزنيد اصلا درست نمي باشد و بهترين كار اين است كه در مورد بچه به تفاهم برسيد. علاوه بر اين بايد فكر كنيد كه آيا همسر شما مي تواند والد خوبي براي بچه باشد؟ آيا دوست داريد كه در آينده با او بچه دار شويد؟

سعي كنيد آينده را تصور كنيد و در مورد آن با همسر آينده تان صحبت كنيد. به هيچ عنوان اين موضوع را سرسري نگيريد زيرا در آينده باعث درگيري هاي زيادي مي شود. به طور مثال همسر شما ممكن است به روش هاي تربيتي مدرن اعتقاد داشته باشيد در حالي كه شما روش سنتي را ترجيح مي دهيد.

قوانين زندگي مشترك
زندگي مشترك با زمان مجردي تفاوت هاي بسيار زيادي دارد و اصلا با آن دوره قابل مقايسه نيست. آيا از خودگذشتگي داريد؟ آيا مي توانيد براي همسرتان يا كودكتان از سرگرمي هاي خودتان بگذريد؟ آيا مي توانيد نيازهاي همسرتان را مثل خودتان بدانيد؟

آيا همسرتان هم از خودگذشتگي دارد؟ آيا در رابطه با خانواده اش از خود گذشتگي مي كند؟ آيا به احساسات شما توجه مي كند؟

شغل
بسياري از مردان در مورد كار همسرشان نگران هستند و دوست ندارند همسرشان در محيط مردانه كار كند. حتما بايد در مورد شغل و كار با يكديگر به تفاهم برسيد و بعد از آن ازدواج كنيد. در مورد وقت آزاد و برنامه روزانه هم مي توانيد با يكديگر صحبت كنيد. شايد سرگرمي هاي شما متفاوت باشد، در اين صورت نيز در آينده با مشكل مواجه مي شويد. سوالات زير در اين باره مي تواند به شما كمك كند:

آيا از وقت گذراندن با او لذت مي بريد؟
آيا دوستان مشتركي داريد كه كنار آن ها وقت بگذارنيد؟
آيا براي بودن كنار او برنامه ريزي مي كنيد؟
آيا بعد از كار هيجان داريد كه پيش او برويد؟
موضوع كار در خانه نيز مي تواند در آينده باعث درگيري شود، در زمانه امروزي كه زن و مرد پا به پا يكديگر كار مي كنند، كار خانه نيز بايد تقسيم بندي شود.

سوالات قبل از ازدواج از دختر، توافق در زمينه مالي
مسائل مالي در زندگي مشترك اهميت زيادي دارد و بايد براي توافق در اين زمينه زمان زيادي بگذاريد. ميزان خرج خودتان را با همسرتان در ميان بگذاريد و درآمدتان را نيز صادقانه بيان كنيد.

برخي از زوجين تصميم مي گيرند حساب جدايي داشته باشند در حالي كه بقيه حساب مشترك را انتخاب مي كنند.. ولي در هر صورت شما با يكديگر شريك خواهيد بود بنابراين سعس كنيد صادقانه ميزان درآمد ماهيانه و مخارج را با همسرتان مطرح كنيد. آيا آنقدر از خود گذشته هستيد كه پول خود را با همسرتان شريك شويد؟

ممكن است پيش از ازدواج و در دوران نامزدي در مورد خريد جهيزيه يا مسائل ديگر به مشكل بخوريد. اگر نمي توانيد سليقه يكديگر را درك كنيد يا به توافق برسيد بهتراست كه به مشاور مراجعه كنيد زيرا اين مشكلات به مرور بيش تر و جدي تر مي شوند.

منبع:كانون مشاوران ايران-سوالات قبل از ازدواج تبيان | مجموعه كامل



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1401/6/11 
زمان : ۰۷
در خواستگاري چه بگوييم | چرا خواستگار فرار شد؟
|

بسياري از والدين و زوجين در جلسات ابتدايي خواستگاري استرس شديد را تجربه مي كنند، در اين مقاله نكات و سوالات خواستگاري ذكر شود، آورده شده است بنابراين اين مقاله را از دست ندهيد.

متن سخنراني در مراسم خواستگاري
صداقت را فراموش نكنيد

اگر از شما پرسيده مي شود: درآمد شما چقدره؟ هر چي هست رو بگيد و تا اخرش بگيد. به طور مثال نهصد و سي هزار و پونصد هشتاد و سه ريال !
اگر از رفتارش ناراحت هستيد بهش بگيد، به خاطر داشته باشيد كه طرف مقابل شما نمي تواند ذهن شما را بخواند بنابراين بايد حقيقت را بيان كنيد.
در مورد مسائل جدي حرف بزنيد. مهم ترين مسائل را مطرح كنيد، متاسفانه بسياري از افراد درمورد گل، رنگ موردعلاقه، غذا و چيزهاي پيش پا افتاده سوال مي پرسند در حالي كه مسائل بسيار مهم تري نيز وجود دارد.
دنبال تشابه باشيد نه به دنبال مردي كه مانند شاهزاده داستان ها با اسب سفيد وارد زندگي شما شود، از مقايسه زندگي خود با ديگران دست بكشيد.
اگر شغلتون رو پرسيد دقيق پاسخ بديد، اين جواب كه من همه كاره هستم به درد نمي خورد، شغل خود را دقيق و با جزئيات بيان كنيد حتي اگر به آن افتخار نمي كنيد.
اگر به هر دليلي به مردها يا زن ها اعتماد نداريد پيش از خواستگاري به مشاور مراجعه كنيد، به خاطر داشته باشيد كه عدم اعتماد باعث مشكلات بسياري در رابطه شما مي شود.
در صورتي كه درگير بيماري هستيد حتما آن را مطرح كرده و جزئيات بيماري را نيز مطرح كنيد، به خاطر داشته باشيد كه همسر شما حق دارد تمام جزئيات را در مورد شما بداند و سپس تصميم بگيرد.
در خواستگاري كي درباره مسائل جنسي صحبت كنيم؟
مسائل جنسي، بايد در جلسات انتهايي و پاياني خواستگاري پرسيده شود. بهترين زمان هنگامي است كه هردو طرف در مورد ازدواج رضايت داشته باشند، با اين وجود بايد سوالات و نكات مناسبي را مطرح كنيد، زيرا هنوز هم زير ذره بين همسرآينده خود هستيد. بنابراين در مورد مسائل جنسي دقت داشت و سوالات مناسب را به موقع مطرح كنيد.

سعي كنيد كه صريحا در مورد مسائل جنسي سوال نكرده و نسبت به حساسيت هاي جامعه توجه داشته باشيد زيرا مسائل جنسي مي تواند باعث دلخوري و نگراني شود.


در مراسم خواستگاري چه بگوييم| مهم ترين نكات و سوالات
سوالات جنسي در جلسات خواستگاري
_ در هنگام مجردي نيازهاي جسمي، جنسي و روحي خود را چگونه كنترل مي كرديد؟

_ در مورد رابطه جنسي چه نظري داريد؟

_ مسائل جنسي چه جايگاهي در زندگي شما دارد؟

_ جه ميزان درمورد مسائل جنسي اطلاع داريد؟

_ اطلاعات خود را در مورد مسائل جنسي چگونه به دست آورده ايد؟

_ به نظر شما نقش زن يا مرد در رابطه جنسي چيست؟

_ در مورد جذابيت جنسي و جسمي همسر آينده خود چه نظري داريد؟

_ چه روش هايي را براي ابراز محبت و علاقه ترجيح مي دهيد؟

_ تا چه ميزان با مشكلات جنسي آشنا هستيد؟

_ چه سليقه و نظري در مورد رابطه جنسي و همسر آينده خود داريد؟

_ چه ميزان به فرزند آوري اهميت مي دهيد؟

_ آيا در مورد فرزندآوري، تعداد فرزندان و شيوه تربيتي خود فكر كرده ايد؟

_ آيا راضي هستيد كه براي آگاهي بيشتر در زمينه جلوگيري از بارداري به متخصص مراجعه كنيد؟

_ آيا تمايل داريد كه بلافاصله پس از ازدواج فرزنددار شويد؟

صحبت در مورد رابطه هاي گذشته
بسياري از افراد تصور مي كنند كه صحبت در مورد رابطه گذشته آن ها را با تجربه يا بهتر نشان مي دهد، اما صحبت زياد در اين مورد باعث مي شود كه همسر آينده شما تصور كند هنوز به رابطه هاي قبلي خود فكر مي كنيد و هنوز آن را فراموش نكرده ايد.
حتي اگر تجربه خواستگاري يا نامزدي شكست‌خورده‌ را داريد، بايد به دنبال زماني مناسب در مورد صحبت در مورد آن به صورت جدي باشيد و از حرف زدن مدام در مورد آن خودداري كنيد.

رازهاي دوران مجردي را به نامزدمان بگوييم؟
در جلسات خواستگاري هميشه زوجين نگران هستند كه تا چه ميزان مي توانند اسرار و رازهاي خود را بيان كنند. در ادامه به اين سوال پاسخ داده شده است.

در جلسه اوئل مسائلي را مطرح كنيد كه خانواده و اطرافيان شما مي دانند اما نامزد شما ممكن است از آن اطلاعي نداشته باشد. مثلاً اگر همه اطرافيان شما مي دانند كه يك ازدواج ناموفق يا نامزدي ناموفق داشته ايد، بهتراست همان جلسه اول اين اتفاق را مطرح كنيد زيرا اگر خود شخص در اين زمينه تحقيق كند ممكن است اعتماد خود را به حرف هاي شما از دست بدهد.

اگر نامزدي در پيش داشته ايد كه كسي در مورد آن نمي دانسته و اصلا برگذار نشده است بهتراست كه پس از چند جلسه آن را نيز مطرح كنيد. رازهاي خانوادگي كه كسي از آن ها اطلاع ندارد در جلسات اول در مورد آن صحبت نكرده و صبر كنيد تا ميان شما اعتماد ايجاد شود.

نيازي نيست تمام كارهايي كه در دوران مجردي انجام داده ايد را ذكر كنيد، به خاطر داشته باشيد كه تمام انسان ها گاهي با خطاها و مشكلاتي روبرو مي شوند و نيازي نيست كه همه آن ها در جلسات خواستگاري ذكر شود. تنها مواردي را ذكر كنيد كه بر آينده رابطه شما تاثير مي گذارد.

منبع:كانون مشاوران ايران-در خواستگاري چه بگوييم | چرا خواستگار فرار شد؟



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1401/5/24 
زمان : ۰۴
مشاوره خواستگاري| نكات+ سوالات اساسي
|

ازدواج زندگي شما را تغيير مي دهد بنابراين بايد در انتخاب همسر آينده خود دقت زيادي داشته باشيد. مشاوره خواستگاري به شما كمك مي كند تا از نكات خواستگاري و سوالاتي كه بايد پرسيده شود اطلاع كافي را كسب كنيد.

خانواده داماد در خواستگاري چه بگويند
خانواده داماد بايد در مورد رفتار خود در جلسه دقت زيادي به خرج بدهند، بخصوص مادر داماد زيرا از گذشته تاكنون رفتار مادرشوهر و عروس زير ذره بين بوده است. از طرفي عروس ممكنه است نگران وابستگي همسر آينده خود به خانواده اش باشد بنابراين رفتار خانواده داماد اهميت خاصي دارد.

صحبت هايي كه در جلسه اول خواستگاري گفته مي شود بيش تر مربوط به عروس و داماد مي باشد و خانواده ها صحبت هاي كلي را انجام مي دهند تا به شناختي از يكديگر برسند.

در جلسات بعدي در مورد مسائل ديگر مانند مهريه و رسومات خانوادگي صحبت مي شود، دقت داشته باشيد كه اگر خانواده ها با يكديگر آشنا نيستند بايد تمام رسومات و سنت ها به طور كامل بيان شود تا بعدا دلخوري ميان خانواده ها ايجاد نشود.

نحوه خواستگاري تلفني
بسياري اوقات در ازدواج هاي سنتي خانواده ها از طريق تلفن خواستگاري اوليه را انجام مي دهند و سپس حضوري دختر و پسر يكديگر را مي بينند. در اين شرايط پيشنهاد مي شود كه حتما به زوجين زمان كافي براي آشنايي حضوري داده شود.

البته گاهي به دليل فاصله خواستگاري از پشت تلفن انجام مي شود و حضوري نمي باشد اما در اين حالت زوجين نمي توانند به شناخت كافي از يكديگر برسند.

در جلسه اول خواستگاري تلفني معمولا سن، شغل، تحصيلات و مسائل كلي مطرح مي شود. سوالاتي كه مد نظر داريد را حتما روي برگه بنويسيد تا فراموش نكنيد.

سوالات جلسه آخر خواستگاري
جلسه آخر خواستگاري معمولا زماني برگذار ميشود كه زوجين به نتيجه رسيده و سوالات اساسي و اوليه را مطرح كرده اند. در اين جلسه خانواده ها بيش ترين صحبت را داشته و زماني را براي عقد و مراسم ديگري كه مد نظر دارند انتخاب مي كنند. در اين جلسه ممكن است مهريه نيز تعيين بشود، البته پيشنهاد ما اين است كه قبل از خانواده ها زوجين به نظر مشترك برسند تا در جلسه خواستگاري دلخوري پيش نيايد.

نكات مهم در جلسه خواستگاري
ادب، احترام و شخصيت شما در جلسه خواستگاري بررسي مي شود بنابراين بايد به ظاهر خود اهميت زيادي بدهيد. به دختران پيشنهاد داده مي شود كه بيش از اندازه آرايش نكنند و لباسي مجلسي انتخاب كنند. مردان نيز بهترين لباس خود را بپوشند و در طي مراسم از صحبت هاي نابجا خودداري كنند.

نكته ديگر مهم در جلسه خواستگاري صداقت و راستگويي طرفين مي باشد، سعي نكنيد خودتان را چيزي نشان بدهيد كه نيستيد يا براي تحت تاثير قرار دادن ديگران وانمود كنيد.

رفتار پسر در جلسه اول خواستگاري
رفتار پسرها در جلسه خواستگاري بايد معقو باشد تا دختر و خانواده دختر احساس كنند كه از پس مسئوليت هاي زندگي مشترك بر مي آيد و با سنجيدن شرايط مختلف تصميم به ازدواج گرفته است.

پسران و دخترها در جلسه خواستگاري بايد به موارد زير توجه كنند، اين نكات ممكن است باعث اختلاف و درگيري در آينده شود بنابراين در جلسات خواستگاري بايد به اين موارد پرداخته شود.

هزينه عروسي يكي از عوامل مهم در مورد ازدواج هزينه است. حتي اگر يك عروسي ساده داريد، باز هم بايد هزينه هاي اوليه عروسي را بپردازيد. بنابراين مهم است كه اطمينان حاصل كنيد كه موقعيت مالي لازم را داريد.
دين. اگر شما و شريك زندگيتان مذاهب متفاوتي داريد و قصد داريد كه باهم ازدواج كنيد، بهتراست به مشاور مراجعه كنيد زيرا تفاوت ديني مي تواند باعث اختلاف و درگيري ميان شما شود.
تعهد و اعتماد. اين امر چيزي است كه نمي توانيد از آن اجتناب كنيد. بايد از خود بپرسيد كه آيا ۱۰۰ درصد به شريك زندگي‌تان اعتماد داريد و مي‌دانيد كه در طول زندگي مشترك از شما حمايت مي‌كند و از شما مراقبت خواهد كرد؟
پذيرش يكديگر. دوست داشتن يك نفر يعني پذيرفتن او حتي با وجود عيب هايي كه دارد. اگر واقعاً كسي را دوست داشته باشيد، نقص هاي او را خواهيد ديد و او را همان طور كه هستند دوست خواهيد داشت
بخشش. هيچ كس كامل نيست و همه پشيماني هايي دارند. اگر شما يا شريك زندگيتان در گذشته اشتباهي انجام داده ايد، بايد ياد بگيريد كه قبل از ازدواج يكديگر را ببخشيد. اگر اين امكان پذير نيست، بايد در نظر داشته باشيد كه اين امر چه اثراتي ممكن است داشته باشد.
ازدواج نياز به مهارت دارد. براي اينكه يك ازدواج در طول زمان شكوفا شود، به مهارت هاي مختلفي نياز داريد. مهارت ارتباطي به شما كمك مي كند شريك زندگي خود را درك كنيد، بدانيد چه زماني بايد گوش دهيد و چه زماني صحبت كنيد. مهارت هاي حل مسئله به شما كمك مي كند تا براي مديريت موقعيت هاي پيچيده با يكديگر همكاري كنيد و به بهترين نتيجه برسيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-مشاوره خواستگاري| نكات+ سوالات اساسي



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1401/5/20 
زمان : ۱۳
70 سوالات پشت تلفن خواستگاري| مهم ترين سوالات
|

ازدواج امري بسيار مهم و اساسي در زندگي مي باشد، به دليل شرايط ممكن است برخي از افراد ارتباط تلفني با همسر آينده خود داشته باشند. در اين مقاله سوالات پشت تلفن خواستگاري فراهم شده است.

البته فراموش نكنيد تا زماني كه با همسر آينده خود وقت نگذاريد و از مشاور كمك نگيريد نمي توانيد به شناخت كافي دست پيدا كنيد.

سوالات جلسه اول آشنايي
همان طور كه بيان شد سوالات پشت تلفن خواستگاري اهميت بالايي دارند و بايد با دقت پرسيده شوند. در انتهاي مطلب نكاتي در مورد نحوه پرسش سوالات آورده شده است كه مي تواند به شما در پرسيدن سوالات زير كمك كند.

1. معرفي كلي هر دو طرف (شغل، مدرك تحصيلي، تعداد خواهر و برادر و موارد ديگر)

2. انتظارات شما از ازدواج چيست؟

3. اهداف شما در زندگي چيست؟ برنامه هاي بلند مدت و كوتاه مدت.

4. رابطه شما با خانواده تان چگونه است؟

5. انتظار داريد رابطه همسرتان با خانواده تان چگونه باشد؟

6. چه تعداد دوست صميمي داريد؟

7. بر چه معياري دوست هاي خود را انتخاب كرده ايد؟

8. چرا آن ها دوستان شما هستند؟

9. رابطه شما با آن ها بعد از ازدواج چگونه خواهد بود؟

پيشنهاد مشاور: سوالات مادر داماد در جلسه خواستگاري كه هر عروسي بايد بداند

10. دوست داريد همسرتان چه نوع رابطه اي با دوستانتان داشته باشد؟

11. تعطيلات خود را چگونه مي گذرانيد؟

12.به چه كارهايي علاقه داريد؟

13. در تصميم گيري با ديگران مشورت مي كنيد؟

14. چگونه خشم را ابراز مي كنيد؟

15. در مورد كار زنان چه احساسي داريد؟

16. آيا با كار همسر خود پس از ازدواج مخالف هستيد؟

17. آيا قصد ادامه تحصيل داريد؟

سوالات معيارهاي ازدواج
18. دليل شما براي ازدواج چيست؟

19. آيا خود را فردي سنتي مي دانيد؟

20. نظرتان در مورد سنت هاي خانوادگي چيست؟

21. آيا مي خواهيد بچه دار شويد (چندتا)؟

22. اهداف شغلي شما چيست؟

23. آيا تصميم داريد كار خود را تغيير دهيد؟

24. رابطه شما با والدينتان چگونه است؟

25. درونگرا هستيد يا برونگرا؟

26. نظر شما در مورد دين و ايمان چيست؟

27. آيا خود را فرد مذهبي مي دانيد؟

28. در ارتباط با جنس مخالف چه رفتاري داريد؟

29. دوست داريد همسرتان با جنس مخالف چه رفتاري داشته باشد؟

30. دردناك ترين اتفاقي كه تا به حال با آن روبرو شده ايد چه بوده است؟

31. نظرتان در مورد تقسيم وظايف خانه چيست؟

32. آيا مطالعه را دوست داريد؟ چه كتاب هايي را ترجيح مي دهيد؟

33. اگر بتوانيد چيزي را در مورد نحوه تربيت خود تغيير دهيد، چه چيزي را تغيير مي دهيد؟

منبع:كانون مشاوران ايران-70 سوالات پشت تلفن خواستگاري| مهم ترين سوالات



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1401/5/10 
زمان : ۱۸
سوالات سلامت جسمي در ازدواج
|

سوالات سلامت جسمي در ازدواج به منظور آشنايي با سلامت جسمي و شناخت بيماري هاي همسر آيندتان است. زيرا سلامت و يا بيماري هر يك تاثير زيادي در روابط شما دارد. گرايشات و تمايلات شما به همسرتان چيزي است كه او را از يك دوست ساده متمايز مي كند و به همسر و شريك احساسي تان تبديل مي كند.

هرگز نبايد به رابطه جنسي خود و همسرتان به چشم سرگرمي يا عمل اجباري نگاه كنيد، بلكه بايد آن را كاري با معني بدانيد و به ديده احترام به آن نگاه كنيد.

سوالات سلامت جسمي خواستگار
مركز مشاوره ستاره زندگي: هر يك از زوجين بايد افكار، احساسات و تمايلات خود را به همسرش بگويند و هرگز نبايد منتظر بمانند تا همسرشان كشف كند كه چه چيزهايي براي آن ها لذت بخش هستند و از چه كارها و حركاتي لذت چنداني نمي برند.

صميميت و پايداري در رابطه مستلزم گذشت زمان است.

اين نوع صميميت در سطوح و به شكل هاي مختلفي به دست مي آيد و ممكن است به شكل جنسي يا به شكل هاي ديگري مانند حمايت كردن و تسلي بخشيدن باشد. اين نوع صميميت از زوجي به زوج ديگر متفاوت است.

هرگز نيروي نهفته در كارهاي كوچكي كه براي همسرتان مي كنيد را فراموش نكنيد.


سوالات سلامت جسمي در ازدواج
صحبت در مورد مسائل فيزيكي و جسماني
تحقيقات مختلف نشان داده است كه طول عمر افراد متأهل نسبت به افراد مجرد بيش تر است. يكي از دلايل طول عمر افراد متأهل آن است كه متأهل ها از مراقبت و نگهداري بيش تري نسبت به افراد مجرد برخوردار هستند.

زن و شوهر زودتر از هر فرد ديگري حتي دكتر متوجه تغييرات فيزيكي در همسرشان مي شوند.

عشق، محبت نوازش و توجه بين زن و شوهر نيرويي التيام بخش و شفا دهنده است.

منبع:كانون مشاوران ايران-سوالات سلامت جسمي در ازدواج



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1400/8/27 
زمان : ۱۷
سوالات آشنايي قبل از ازدواج از نظر مشاور
|

سوالات آشنايي قبل از ازدواج و به طور كلي سوالات خواستگاري سبب مي شود تا بتوانيد خواستگار و يا شريك زندگي آينده خود را محك بزنيد و در همان جلسات اول متوجه شباهت ها و تفاوت هاي هم شويد. سوالات قبل از نامزدي از خود نيز به منظور شناخت بيشتر خودتان انجام دهيد.

سوالات آشنايي قبل از ازدواج
ازدواج در كنار هيجانات و شيريني هاي خود از حساسيت و گاه استرس بالايي نيز برخوردار است.

مسلما اين تصميم حياتي و سرنوشت ساز به خودشناسي و مشخص نمودن معيارها و ملاك هاي دقيق خودمان نياز دارد.

در عين حال با مشخص بودن ملاك هاي انتخاب همسر با چالش بررسي و شناخت فرد مقابل مان نيز رو به رو هستيم.

روشي كه با آن بتوان ذهن خواهي يا بهه شناسايي شخصيت طرف مقابل پرداخت نيز وجود ندارد.

بهترين را سوال پرسيدن واضح و مستقيم آن هم تحت شرايط مناسب خود مي باشد.

خيلي ها ملاك ها و معيارهاي مشخصي براي ازدواج دارند اما دقيقا اين كه چه سوالي بپرسند براي شان داراي ابهتم است.

از قديم سوال پرسيدن بخشي از قاعده ي مراسم خواستگاري بوده كه در جمع بزرگ تر ها يا در نهايت دختر و پسر تنها از هم سوال مي پرسيدند.

سوالات خواستگاري چند نوع است؟
سوالات خواستگاري موضوعي است كه عده اي به راحتي از آن رد مي شوند و برنامه خاصي براي آن ندارند.

در آن سوي اين طيف نيز افرادي قرار دارند كه موشكافانه تعداد زيادي سوال به صورت كتبي تدارك ديده اند.

سوالات قبل از ازدواج بايد تمامي حيطه هاي مورد نياز براي شناخت فرد را دربرگيرد و صرفا به يك حيطه ي خاص مثلا عشق و علاقه محدود نباشد.

البته اين موضوع تا حد زيادي به اولويت ملاك هاي هر فردي بستگي دارد اما به طور كلي جامع بود و افزايش دامنه شمول سوالات توصيه مي شود.

دروغگويي در دوره نامزدي - روغگويي نامزد
دروغگويي در دوره نامزدي
0 ديدگاه/آوريل 20, 2020
ادامه مطلب
سوالات آشنايي قبل از ازدواج براي تشخيص انگيزه ها
سوالات قبل از ازدواج در حيطه ي عشق و انگيزه ي ازدواج كه اين سوالات خواستگاري بايد واقع بينانه باشد:

انگيزه ي شما براي ازدواج چقدر است و چرا مي خواهيد ازدواج كنيد؟
و تا چه حد اين انگيزه بر اساس فشار اطرافيان، نگراني بابت بالا رفتن سن ازدواج يا دلايل بيروني است؟
۳كدام حالت به نظر شما درست است؟ ابتدا عشق و بعد آشنايي يا ابتدا شناخت و آشنايي و سپس عشق؟
همسر ايده آل از نظر شما چه ويژگي هايي دارد؟
همسر ايده آل از نظر خانواده شما داراي چه ويژگي هايي است؟
آيا بين ديدگاه شما با ديدگاه خانواده تان تفاوت وجود دارد؟
در صورتي كه بين نظر شما با خانواده تان در خصوص همسر ايده آل تان تفاوت وجود داشته باشد عكس العمل تان چه خواهد بود؟
چه ويژگي در من ديدي كه به ازدواج با من فكر كردي؟ ( سه دليل از انگيزه ات براي ازدواج با من را بگو)
آيا احساس مي كني كه ما با هم زندگي رضايت بخشي را تجربه مي كنيم؟ ۱۰، ۱۵، ۲۰ سال آينده را با من چگونه تصور مي كني؟
چرا تا به حال ازدواج نكرده ايد و در صورت خواستگاري رفتن يا داشتن خواستگار علت عدم ازدواج تان چه بوده؟
اولويت و ارزش هاي اصلي شما در زندگي چيست؟
از چه چيزهايي متنفر يا گريزان و به چه چيزهايي علاقه مند هستيد؟
چه آرزوهايي داريد و تا كنون به كدام يك از هدف ها و آرزوهاي تان دست يافته ايد؟
آيا از نظر شما ازدواج ارزش اين همه گفت و گو و بررسي تفاهم يا شناخت را دارد؟ گفت و گوي كنوني براي شما تا چه ميزان كسالت بار است؟

منبع :مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-سوالات آشنايي قبل از ازدواج از نظر مشاور



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1399/2/23 
زمان : ۰۵
[ ]